masterclass

Masterclass: Womb healing - hel dine energetiske traumer i dit womb

ONLINE / KUN FOR MEDLEMMER

Kender du dit womb?

Dit womb er området omkring din livmoder og underliv. Det har ikke kun fantastiske funktioner for reproduktion og din cyklus. Det er også en energetisk portal til at forstå dig selv som kvinde i denne verden.

Dit womb er et energetisk center i din krop. I mange kulturer er det blevet anerkendt og kaldes også ord som hara og dantien. Womb kendetegner dette område i en kvindes krop, og det har altid været forbundet med meget mystik og kraft.

Dit womb space er adgangen til din intuition og din kraft. Men dets energi kan også være blevet forstyrret af energitiske aftryk fra dette eller tidligere liv. Det kan være traumatiske oplevelser, som har sat sig i dit womb og nu manifesterer sig som fx hormonelle ubalancer, menstruationssmerter eller fertilitetsudfordringer. Det kan også være, at du har oplevet ‘soul loss’, dvs. at din energetiske kraft i dit womb har splintret sig og forladt dit womb på grund af en traumatisk hændelse. Det kan give en følelse af tomhed og at noget som mangler, og en mangel på retning i livet. Disse traumatiske hændelser kan have seksuel karakter, men det kan også være sket energetisk i dine relationer uden nogen seksuel kontakt.

Hvis du døjer med hormonelle ubalancer eller udfordringer med dit underliv, så kan det være gavnligt at undersøge og hele den energetiske ubalance, som kan være årsagen bag. På denne masterclass vil jeg fortælle dig om, hvad det vil sige at have en energetisk ubalance i dit womb, og du vil blive guidet igennem en womb healing, der renser dit womb energetisk for ubalancer.

Denne masterclass er relevant for alle kvinder, også selvom du ikke umiddelbart kan mindes nogle traumatiske hændelser i dit eget liv. Vi arbejder også kollektivt med de traumatiske hændelser, der er sket over for kvinder i årtusinder under et patriarkalsk styre, og som energetisk bor i os alle og har sat sit aftryk.

Jeg glæder mig til at lære dig endnu mere om dit womb 🙏

Log gerne ind 5-10 minutter før på linket herunder, så du er klar til start.

Link og kodeord finder du her 

(Husk at logge ind, ellers virker linket ikke. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det her)